Jenkkileiri ja kilpailumenestystä

Twin Riversillä on tapahtunut hurjasti lokakuun aikana!

Alkukuusta luonamme vieraili amerikkalainen huippuvalmentaja Trisha Hart, joka piti urheilijoille kilpailuihin valmistavan leirin. Silloin kun emme huhkineet treenisalilla, esittelimme Trishalle kotikaupunkimme helmiä. Joulupukki, sirkuskoulu ja paikalliset ravintolat hurmasivat vieraamme. Kiitämme kaikkia, jotka tukivat meitä ostamalla varainkeruutuotteitamme! Erityiskiitos myös Sirkus Taika-ajalle, teidän avullanne leiri saatiin järjestettyä.

Twin Rivers järjesti leirin jälkeen myös ensimmäisen oman tapahtumansa. Kilpailuja edeltävään kenraalinäytökseen saapui paljon ihania kannustajia niin läheisistä kuin naapuriseurastakin. Illan ohjelmaan kuului kahvittelua, tsemppikorttien kirjoittamista, yhteistä stunttailua, valokuvaus ja tietysti upeat kilpailuohjelmat. Kiitoksia kaikille osallistuneille!

Pienryhmämme Celestian ja Charmed menestyivät upeasti 13.10 Lahden Twin Towers Competitionissa! Pienryhmät pokasivat kolmannen ja seitsemännen sijan näistä pienryhmien suurimmista kilpailuista. Onnea vielä urheilijoillemme ja kiitos LCS Panthersille hienoista järjestelyistä! Muistelemme kilpailumatkaa lämmöllä.

Seura viettää syyslomaa 15-21.10 ja sen jälkeen palaamme tavallisesti harjoituksiin!